ВЮРТ цена – срещу всяка цена стои определена стойност. ВЮРТ цена никога не е само едно изолирано число в пространството. Цената, ако е възприета от клиента, то тя  показва до колко клиента оценява стоката.

Цена ВЮРТ

Вюрт – оптимално съотношение на качество – цена

Ако ниската цена беше решаваща при покупката от клиент, то тогава най-евтините фирми щяха да са най-проспериращи. Но много често не е така. Повечето от клиентите в България гледат абсолютната стойност на цената – дали е висока или ниска. Това е твърде погрешен подход, тъй като купувайки един продукт с много ниска цена, ние най-вероятно ще вземем нещо, което няма да ни свърши абсолютно никаква работа.

Трябва винаги да се съобразява зад обявената цена /било и то висока/ продукт с какво качество се крие. Както всички знаем и често сме се убеждавали, когато купим нещо по-скъпо, то винаги излиза по-евтино. Е, от всяко правило си има и изключения естествено. Винаги трябва да се следи за оптималното съотношение на качество-цена. Тогава би трябвало всичко да е наред. И продукта или инструмента ще си свърши работата и купувачът няма да даде „една торба с пари”. Дори една стока да е на по-висока цена, тя може да ни донесе достатъчно ползи и удовлетворение, да ни спести време и нерви, че изобщо никога да не си помисляме за по-евтин вариант.

Магазин Servo.bg си е избрал своя политика и насока. Ние вътрешно сме убедени, че трябва да продаваме по-качествени стоки, инструменти, с по-продължителен живот и издържащ на по-високо натоварване. Естествено ще трябва много пъти да защитаваме и обуславяме цената пред клиента, но после той сам ще се убеди, че това е неговият спрей, инструмент или добавка. Затова продаваме наложилата се в цял свят ВЮРТ, където „качеството бие цената”.

НОРМФЕСТ е от групата на ВЮРТ, тясно специализирана в помощ на авто и карго бранша, селскостопанските и строителните машини. Един  по-евтин вариант, но без компромис в качеството. Акциите и промоциите, които ще намерите във ВЮРТ магазин Servo.bg наистина са в полза на клиента, а не както правят някои наши колеги – сглобяват някаква си акция и цената й е по-висока от сумата от продуктите в нея на нормални цени и разчитат само по някакъв си начин да поизлъжат клиента, колко е изгодна тя.

вюрт качество

WURTH