ВЮРТ качество можете да получите от Servo.bg – основен дилър на продуктите на WURTH и вносител и представител за България на NORMFEST.

NORMFEST е дъщерна фирма на WURTH. Тя е строго и тясно специализирана в продаването и предлагането на всякакви продукти за автосервизи, сервизи за камиони, селскостопански и строителни машини, машинни работилници, заводи, автомивки, магазини за авточасти, магазини за части за селскостопански машини и др.

НОРМФЕСТ е насочена най-вече към авто и карго дивизиите. Фирмата предлага всякаква помощ и решения при поддържането и ремонта на автомобили, камиони и селскостопански машини. От спрей ръжда и чистител за спирачки до чистители на EGR и DPF.

Говорейки за “професионално качество”, ние имаме предвид, че свойствата и характеристиките на нашите продукти напълно удовлетворават повишените изисквания на професионалните потребители.

Качество без компромис – един от най-важните елементи на корпоративната политика WURTH. За да се поддържа висок стандарт във ВЮРТ –  групата е внедрена система за управление на качеството в съответствие с ISO 9001. Той осъществява задължително сертифициране на доставчиците.

ВЮРТ

Детайлно изследване на качеството на продуктите

Тестове и изпитания на WURTH и NORMFEST продукти.

Всеки нов продукт се подлага на задълбочено цялостно тестване от изследователския отдел на компанията, в който работят над 200 учени. Отличното техническо оборудване и висококвалифицираните специалисти дава възможност да се получи пълната информация за качеството на продукта. След това се взема обосновано решение за евентуалното му включване в асортиментната матрица ВЮРТ – групата.

С използването на предлаганите от нас продукти, можете да сте напълно уверени в тяхната безопасност за околната среда. Като световна компания, Wurth напълно осъзнава своята отговорност за опазването на околната среда. Всички продукти са безопасни за околната среда и отговарят на всички необходими стандарти. За да се постигне това в системата на мениджмънта е интегрирано изискване за управление на международните стандартни ISO 14001.

Специално внимание е отделено на иновативните разработки: Изследователски отдел, който е част от холдинга работи в тясно сътрудничество с независими институти и изследователски центрове. Резултатът – много патенти и няколко топ награди в областа на техническия дизайн.