Лятна течност за чистачки – необходима ли Ви е тя?

Зимата си отива. Идва пролетта и лятото не е далече. Навън вече е все по-красиво и по- приятно. Но за шофьорите това затопляне може да доведе и до сериозни проблеми.

От дърветата летят прах и различни цветове, на пътя също има много прахоляк и смазочно масло, излизат и много комари, летящи насекоми и бръмбари. Вече всеки се е сблъскал с това и е забелязал, че няма нищо по-лошо от това всичката тази мръсотия и грозотия да се измие с чиста вода. Всичко това се замазва и става много по-лошо. Видимостта през предното стъкло още повече намалява. Затова трябва да се добавят някои химически средства.

Тук на помощ идват различните разновидности на лятна течност за чистачки.

Колко пари си струва да дадете за качествена течност за чистачки?

Не е нужно да си купувате вече разреден и готов за употреба разтвор. За по-голямо удобство и по-ниска цена можете да си вземете концентрат, който да разредите до желания обем лятна течност. Основното е да спазвате всички инструкции и да не се злоупотребява с пропорциите, тъй като може да се образува много пяна и видимостта още повече да се наруши.

Трябва да се отдели внимание на химическия състав на лятната течност за чистачки. Ако е агресивна, то е много вероятно да се наруши лаковото покритие на автомобила Ви.

Новите чистачки измиват предното стъкло за два хода. Но под въздействието на агресивни химически вещества и спирт те бързо се повреждат и почистват като остават ивици. Това налага подмяната на чистачките по-често. Затова е по-добре да използвате течност за чистачки на водна основа или концентрат, който сами да разредите.

Малко време Ви е нужно да карате и стъклото ще е мръсно. Както знаем от учебника по биология основните елементи от насекомите, който залепват по предното стъкло се явяват мазнините. Те се състоят от липиди и др. мазнини и затова трудно се измиват с вода и се размазват.

Servo.bg  предлага широка гама от лятна течност за чистачки концентрат.

Това са качествени течности на реномирани марки, който по никакъв начин не могат да повредят лаковото покритие и гумените части на вашият автомобил. Предлагаме лятна течност за чистачки ВЮРТ 32 мл., който при разреждане Ви е достатъчен за 3 – 3,5 л. готова течност за употреба. Много удобен е и варианта ВЮРТ 250 мл. с дозатор. При натискане на шишето дозатора се пълни с течност, достатъчна за 3 – 3,5 л., т.е. за едно казанче.

Другата разновидност, която предлагаме е Лятна течност за чистачки NORMFEST 100 мл., 250 мл. и 1 литър. Всички те се разреждат с вода при съотношение 1:100. 100 мл. Ви дават 10 л. готова за употреба течност за чистачки, 250 мл. – 25 литра, а опаковката от 1 л. – 100 л. е удачна за индустриална употреба с оглед на ниската цена. Също е удобна и изгодна опаковката на Лятна течност за чистачки ШЕЛ 250 мл. с дозатор. 

Течност за чистачки НОРМФЕСТ 250 мл. може да получите и като подарък от Servo.bg  при поръчка над 45,00 лв. от магазина.

Всички видове лятна течност за чистачки на Servo.bg са специално предназначени за почистване и отстраняване на мощни замърсявания от насекоми и други мазнотии,  като имат и приятен аромат.