FORCE търговски бренд – това е собственост на тайванската компания “Shyang Yun Hardware Co. Ltd.”, създадена през 1984 г. и през всичките тези години уверено върви към настоящето признание на световния пазар.

Ръчно – монтажния инструмент от FORCE днес стои в челните редици в този сектор на инструментите в целия свят.

Това високо значимо ниво сред производителите на инструменти компанията заслужи чрез въвеждането на високи технологии в производствения процес и внедряване на оборудване от последно поколение.

Внедряването на търговската марка Force започва през 1992. Още от първия ден, благодарение на дългогодишния си опит в маркетинга, производството и реализацията на продукция Shyang Yun успешното популяризира продуктите на тази марка в световен мащаб.

Качеството на Форсе бързо печели доверието на професионалистите. През 1994 г. Force е признат от ISO – системата за международни стандарти. Получения сертификат за качество съответства на стандарта ISO 9002. През 2003 г. компанията получава потвърждение за съответствие с ISO 9001. Това прави позицията на пазара още по-силна.

Специалистите и инженерите на производителя са в постоянно наблюдение на промените на пазара и подобряване на произвежданите продукти. Нови технологии се тестват в техническите лаборатории на компанията. При професионалистите Force  и Shyang Юн станали синоним на надеждност и гарантирано качество.

Сред списъка на продуктите на компанията FORCE има висококачествен автоинструмент , както специлизиран, създаден за ремонта на всякакви механизми  и системи на товарни и леки автомобили, така също и ръчно – монтажен инструмент и комплекти инструменти с качеството – професионални инструменти.

Множеството модерни линии правят инструмента на фирмата разнообразен и универсален. Този инструмент може да се използва при работа със силови агрегати от различен тип и така също и по ходовата част. Ремонтите са по-бързои и по-ефективни при използването на специални инструменти за авторемонта на двигатели, окачване и трансмисия.

И не на последно място под марката Force се произвеждат висококачествени отвертки, гаечни ключове, битове, звездогаечни ключове и други аксесоари.

При закупуване на инструменти отмарката Force, Вие получавате добра цена и гарантирано качество.

Цялата гама на Форс можете да закупите от SERVO.BG